🔥Promocje do -20% 🔥
Darmowa dostawa
Noże kuchenne od wieków stanowią nieodłączny element wyposażenia kuchennego. Nieco krótszą, choć i tak długą, a przy tym imponującą historię ma produkcja noży w chińskim Yangjiang, nazywanym stolicą noży. Z tego właśnie miasta pochodzą również oferowane przez nas noże kuchenne XinZuo, spełniające międzynarodowe standardy jakości i cieszące się popularnością zarówno wśród profesjonalistów, jak i użytkowników domowych na całym świecie. Noże kuchenne Xinzuo produkuje się z wysokiej jakości stali damasceńskiej, nierdzewnej lub kompozytowej, a podczas ich produkcji świat nowoczesnych technologii napotyka tradycyjne rzemiosło. Noże kuchenne Xinzuo produkowane są i ostrzone ręcznie przez mistrzów tej dziedziny, dlatego są to najostrzejsze noże kuchenne na rynku.
W tej kategorii znajdziesz bogatą ofertę noży kuchennych XinZuo sprzedawanych pojedynczo, nie w zestawach. Najczęściej używanymi w Polsce nożami są uniwersalny nóż szefa kuchni oraz nóż do krojenia mięsa. Dla bardziej wymagających klientów mamy w ofercie noże do trybowania i obierania, w tym specjalne noże Nakiri i Santoku.
Nóż szefa kuchni HEZHEN s 8,3" z dużym ostrzem z wysokiej jakości stali kompozytowej i ergonomiczną, drewnianą rękojeścią w stylu japońskim. Grawerowanie w tym nożu...
Nóż Santoku klasy premium HEZHEN PM8S z 7-calowym ostrzem ze stali kompozytowej w stylu retro oraz tradycyjną rękojeścią w stylu japońskim. Grawerowanie w tym nożu wykonywane...
Uniwersalny nóż szefa kuchni Yi B27 8,5" ze stali damasceńskiej z chińskiej stolicy noży Yangjiang.
XinZuo B35 Zhi 8" to przystępny cenowo nóż szefa kuchni wyprodukowany z najlepszej niemieckiej stali nierdzewnej z rękojeścią z drewna sandałowego.
Specjalni nóż szefa kuchni Bunka w stylu japońskim ze stali damasceńskiej z ergonomiczną, designerską rękojeścią. W skład opakowania wchodzi także stylowy, drewniany ochraniacz...
Nóż szefa kuchni XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych tonów...
Nóż do obierania XinZuo He B1H 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw.
Japoński nóż Nakiri XinZuo He B1H 6,8" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium - idealny do krojenia warzyw.
Nóż Nakiri XinZuo Rui B5 7,8" z ostrzem z najwyższej jakości stali nierdzewnej i hebanową rękojeścią do krojenia warzyw i ziół.
Wysokiej jakości nóż szefa kuchni HEZHEN Master B30 8,3" marki XinZuo z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i unikalną rękojeścią.
Nóż do obierania XinZuo Yun B13R 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw (w tym ziemniaków).
Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej.
✅Zestawy noży w ofercie - Chcesz kupić więcej noży? Poznaj nasze zestawy noży w przystępnych cenach.
✅Jak się rozeznać w kształtach ostrzy noży – Przejrzysty przewodnik po kształtach ostrzy różnych rodzajów noży kuchennych (wraz z ilustracjami i opisem zastosowania).
✅Stal używana do produkcji naszych noży - Przegląd rodzajów stali używanych do produkcji naszych noży, z uwzględnieniem ich składu i właściwości.
✅Jakiego drewna używamy do produkcji rękojeści noży - Prezentacja rodzajów drewna, których używamy do produkcji rękojeści naszych noży, ich właściwości i kolorystyki.