10% RABAT NA WSZYSTKO!🔥Do 18.12.
Przy użyciu kodu: SWIETA10
Darmowa dostawa
10% RABAT NA WSZYSTKO!🔥Do 18.12.
Przy użyciu kodu: SWIETA10
Darmowa dostawa
Trybowanie mięsa i ryb jest zadaniem, z którym zwykłe noże niespecjalnie sobie radzą, ponieważ ich ostrza nie są do tej czynności przystosowane. Dlatego właśnie istnieją specjalne noże do trybowania, które znajdziesz w tej właśnie kategorii. Nóż do trybowania mięsa wyróżnia się długim i cienkim ostrzem, potrafiącym bardzo precyzyjnie oddzielać mięso od kości. Jest nieodzownym pomocnikiem podczas filetowania ryb.
Noże do trybowania XinZuo produkowane są z najwyższej jakości stali damasceńskiej, nierdzewnej bądź kompozytowej, a następnie ręcznie obrabiane przez chińskich mistrzów ze stolicy Yangjiang. Obróbka ręczna sprawia, że każdy z noży do trybowania XinZuo jest nie tylko unikalny, lecz także bardzo ostry, dzięki czemu możesz filetować zgrabnymi cięciami, unikając szarpania mięsa.
Nóż do trybowania ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 6" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Nóż do trybowania XinZuo Yu B13R 6" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.
Nóż do trybowania XinZuo He B1H 5,5" z ręcznie obrabianym ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem mięsa.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do trybowania XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż do trybowania XinZuo Yi B27 6" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.