Darmowa dostawa
Noże kuchenne
-
Noże szefa kuchni
-
Noże Santoku
-
Noże do chleba
-
Tasaki
-
Noże do steków
-
Noże do trybowania
-
Noże do obierania
-
Noże Nakiri
-
Noże do krojenia mięsa
-
Uniwersalny chiński nóż TAO
-
Małe uniwersalne noże kuchenne
-
Noże do sushi
Noże kuchenne od wieków stanowią nieodłączny element wyposażenia kuchennego. Nieco krótszą, choć i tak długą, a przy tym imponującą historię ma produkcja noży w chińskim Yangjiang, nazywanym stolicą noży. Z tego właśnie miasta pochodzą również oferowane przez nas noże kuchenne XinZuo, spełniające międzynarodowe standardy jakości i cieszące się popularnością zarówno wśród profesjonalistów, jak i użytkowników domowych na całym świecie. Noże kuchenne Xinzuo produkuje się z wysokiej jakości stali damasceńskiej, nierdzewnej lub kompozytowej, a podczas ich produkcji świat nowoczesnych technologii napotyka tradycyjne rzemiosło. Noże kuchenne Xinzuo produkowane są i ostrzone ręcznie przez mistrzów tej dziedziny, dlatego są to najostrzejsze noże kuchenne na rynku.
Nóż kuchenny XinZuo do domu i do restauracji
W tej kategorii znajdziesz bogatą ofertę noży kuchennych XinZuo sprzedawanych pojedynczo, nie w zestawach. Najczęściej używanymi w Polsce nożami są uniwersalny nóż szefa kuchni oraz nóż do krojenia mięsa. Dla bardziej wymagających klientów mamy w ofercie noże do trybowania i obierania, w tym specjalne noże Nakiri i Santoku.
Najczęściej sprzedawane

Wysokiej jakości nóż szefa kuchni XinZuo Yu B13R 8" ze stali damasceńskiej z drewnianą rękojeścią klasy premium.

Nóż do warzyw i owoców XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych...

Nóż Santoku XinZuo Mo X06 7,5" z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych tonów do...

Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 5" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej.

Nóż szefa kuchni XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych tonów...

Uniwersalny nóż szefa XinZuo z serii Ya wielkości 8 cali. Wyprodukowany z 67 warstw stali damasceńskiej.

Nóż Santoku klasy premium HEZHEN PM8S z 7-calowym ostrzem ze stali kompozytowej w stylu retro oraz tradycyjną rękojeścią w stylu japońskim. Grawerowanie w tym nożu wykonywane...

Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej.

XinZuo B35 Zhi 8" to przystępny cenowo nóż szefa kuchni wyprodukowany z najlepszej niemieckiej stali nierdzewnej z rękojeścią z drewna sandałowego.

Uniwersalny nóż szefa kuchni Yi B27 8,5" ze stali damasceńskiej z chińskiej stolicy noży Yangjiang.

Wysokiej jakości nóż szefa kuchni XinZuo Yu B13R 10" ze stali damasceńskiej z drewnianą rękojeścią klasy premium.

Nóż do mięsa XinZuo Yu B13R 8" wyprodukowany z 67 warstw stali damasceńskiej klasy premium z ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą.
Dowiedz się więcej o naszych nożach
✅Zestawy noży w ofercie - Chcesz kupić więcej noży? Poznaj nasze zestawy noży w przystępnych cenach.
✅Jak się rozeznać w kształtach ostrzy noży – Przejrzysty przewodnik po kształtach ostrzy różnych rodzajów noży kuchennych (wraz z ilustracjami i opisem zastosowania).
✅Stal używana do produkcji naszych noży - Przegląd rodzajów stali używanych do produkcji naszych noży, z uwzględnieniem ich składu i właściwości.
✅Jakiego drewna używamy do produkcji rękojeści noży - Prezentacja rodzajów drewna, których używamy do produkcji rękojeści naszych noży, ich właściwości i kolorystyki.