Darmowa dostawa
Noże kuchenne, Strona 2

Nóż do trybowania ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 6" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.

Nóż do trybowania XinZuo Yu B13R 6" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.

Wysokiej jakości nóż do owoców i warzyw XinZuo Yu B13S 5" z mocnej niemieckiej stali nierdzewnej, z hebanową rękojeścią, do łatwego krojenia owoców i warzyw.

Nóż do owoców i warzyw XinZuo He B1H 5" ze rdzeniem ze stali damasceńskiej i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą. Odpowiedni do krojenia także innych mniejszych produktów...

Nóż do owoców i warzyw XinZuo Yu B13R 5" z rdzeniem ostrza ze stali damasceńskiej.

Japoński nóż Nakiri XinZuo He B1H 6,8" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium - idealny do krojenia warzyw.

Nóż Nakiri XinZuo Rui B5 7,8" z ostrzem z najwyższej jakości stali nierdzewnej i hebanową rękojeścią do krojenia warzyw i ziół.

Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej.

Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 240 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...

XinZuo B35 Zhi 8" to przystępny cenowo nóż szefa kuchni wyprodukowany z najlepszej niemieckiej stali nierdzewnej z rękojeścią z drewna sandałowego.

Nóż szefa kuchni ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 8,3" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.

Nóż szefa kuchni klasy premium XinZuo Lan B37S 8,5" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.