Darmowa dostawa
Noże ze stali damasceńskiej, Strona 2
Lista produktów

Nóż do obierania XinZuo Yun B9H 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw.

Nóż do steków XinZuo Yu B13R 5" z ostrzem ze stali damasceńskiej do wygodnego krojenia steków.

Nóż do trybowania XinZuo Yu B13R 6" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.

Nóż do owoców i warzyw klasy premium XinZuo Lan B37 5" to perełka designu z ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała...

Nóż do owoców i warzyw XinZuo Yi B27 5" z ostrzem ze stali damasceńskiej do łatwego krojenia owoców oraz warzyw bez niepotrzebnych strat pełnego witamin soku.

Nóż do owoców i warzyw XinZuo Yu B13R 5" z rdzeniem ostrza ze stali damasceńskiej.

Honesuki XinZuo PM8O 6" - tradycyjny japoński typ noża do trybowania i porcjowania drobiu. Z ostrzem ze stali damasceńskiej, o unikalnym kształcie i z klasyczną, ośmioboczną...

Nóż Santoku XinZuo PM8O 7,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Nóż Bunka klasy premium XinZuo Li X04 7" z ostrzem wykonanym z misternie skuwanych 145 warstw stali, tworzących unikalny wzór damasceński. Nowoczesna rękojeść z włókna węglowego...

Nóż Bunka XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Nóż do chleba XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych tonów do...

Nóż do mięsa XinZuo Feng B32 8,3" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do precyzyjnego krojenia mięsa