Darmowa dostawa
Noże kuchenne, Strona 4
Sortowanie produktów
Lista produktów
Nóż do trybowania ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 6" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Japoński nóż Nakiri XinZuo He B1H 6,8" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium - idealny do krojenia warzyw.
Nóż Nakiri ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 7" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Ręcznej produkcji nóż Santoku ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Nóż Santoku XinZuo PM8O 7,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.
Nóż szefa kuchni klasy premium XinZuo Li X04 8,5" z ostrzem wykonanym z misternie skuwanych 145 warstw stali, tworzących unikalny wzór damasceński. Nowoczesna rękojeść z włókna...
Nóż Nakiri XinZuo Rui B5 7,8" z ostrzem z najwyższej jakości stali nierdzewnej i hebanową rękojeścią do krojenia warzyw i ziół.
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 240 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Nóż szefa kuchni XinZuo Feng B32 8,5" ze stali damasceńskiej z chińskiej stolicy noży Yangjiang.
Ręcznej produkcji tasak ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali damasceńskiej, z...
Nóż do obierania XinZuo Yun B9H 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw.
Ręcznej produkcji nóż do steków ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
