🔥Jesienna promocja🔥
Darmowa dostawa
Noże kuchenne od wieków stanowią nieodłączny element wyposażenia kuchennego. Nieco krótszą, choć i tak długą, a przy tym imponującą historię ma produkcja noży w chińskim Yangjiang, nazywanym stolicą noży. Z tego właśnie miasta pochodzą również oferowane przez nas noże kuchenne XinZuo, spełniające międzynarodowe standardy jakości i cieszące się popularnością zarówno wśród profesjonalistów, jak i użytkowników domowych na całym świecie. Noże kuchenne Xinzuo produkuje się z wysokiej jakości stali damasceńskiej, nierdzewnej lub kompozytowej, a podczas ich produkcji świat nowoczesnych technologii napotyka tradycyjne rzemiosło. Noże kuchenne Xinzuo produkowane są i ostrzone ręcznie przez mistrzów tej dziedziny, dlatego są to najostrzejsze noże kuchenne na rynku.
W tej kategorii znajdziesz bogatą ofertę noży kuchennych XinZuo sprzedawanych pojedynczo, nie w zestawach. Najczęściej używanymi w Polsce nożami są uniwersalny nóż szefa kuchni oraz nóż do krojenia mięsa. Dla bardziej wymagających klientów mamy w ofercie noże do trybowania i obierania, w tym specjalne noże Nakiri i Santoku.
Wysokiej jakości nóż szefa kuchni XinZuo Yu B13R 8" ze stali damasceńskiej z drewnianą rękojeścią klasy premium.
Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 5" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej.
Nóż szefa kuchni XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych tonów...
Nóż szefa kuchni XinZuo wielkości 8,5" z serii Yu B13S z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Nóż szefa kuchni klasy premium XinZuo Lan B37S 8,5" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Uniwersalny nóż szefa kuchni Yi B27 8,5" ze stali damasceńskiej z chińskiej stolicy noży Yangjiang.
Nóż do mięsa XinZuo Yu B13R 8" wyprodukowany z 67 warstw stali damasceńskiej klasy premium z ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą.
Nóż do trybowania XinZuo Yi B27 6" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.
Japoński nóż Nakiri XinZuo He B1H 6,8" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium - idealny do krojenia warzyw.
Nóż Santoku XinZuo Mo X06 7,5" z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych tonów do...
Uniwersalny nóż szefa XinZuo Yu B13H do krojenia większości produktów spożywczych. Z 6,5-calowym ostrzem ze stali damasceńskiej.
Tasak XinZuo B13S 6,5" z wysokiej jakości stali nierdzewnej do łatwego siekania i porcjowania mięsa; odpowiedni do obróbki najtwardszych składników.
✅Zestawy noży w ofercie - Chcesz kupić więcej noży? Poznaj nasze zestawy noży w przystępnych cenach.
✅Jak się rozeznać w kształtach ostrzy noży – Przejrzysty przewodnik po kształtach ostrzy różnych rodzajów noży kuchennych (wraz z ilustracjami i opisem zastosowania).
✅Stal używana do produkcji naszych noży - Przegląd rodzajów stali używanych do produkcji naszych noży, z uwzględnieniem ich składu i właściwości.
✅Jakiego drewna używamy do produkcji rękojeści noży - Prezentacja rodzajów drewna, których używamy do produkcji rękojeści naszych noży, ich właściwości i kolorystyki.