🔥Promocje do -20% 🔥
Darmowa dostawa
Ręcznej produkcji nóż Nakiri ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Wysokiej jakości nóż Nakiri XinZuo Yu B13R 7,3" ze stali damasceńskiej z drewnianą rękojeścią klasy premium.
Nóż Santoku XinZuo Feng B32 7,3" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej.
Nóż Santoku XinZuo He B1H 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej, zapewniającym idealną ostrość.
Nóż Santoku klasy premium XinZuo Lan B37 7" to perełka designu z ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Mały nóż Santoku XinZuo PM8O 5,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.
Ręcznie obrabiany nóż Santoku XinZuo Yu B13D z 7" ostrzem ze stali damasceńskiej oraz wysokiej jakości drewnianą rękojeścią z Ironwood.
Nóż santoku XinZuo Yu B13S z ostrzem z wysokiej jakości stali nierdzewnej i hebanową rękojeścią.
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 240 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 300 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Specjalny nóż do patroszenia ryb typu japońskiego XinZuo Deba z serii Zhen ze stali nierdzewnej, z hebanową rękojeścią, idealny do sprawiania ryb i przyrządzania sushi. Nóż do...
Honesuki XinZuo PM8O 6" - tradycyjny japoński typ noża do trybowania i porcjowania drobiu. Z ostrzem ze stali damasceńskiej, o unikalnym kształcie i z klasyczną, ośmioboczną...