🔥Promocje do -33% 🔥
Darmowa dostawa
Nóż do obierania XinZuo Yi B27 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw (w tym ziemniaków).
Nóż do obierania XinZuo Yun B9H 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw.
Ręcznej produkcji nóż do steków ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Nóż do steków ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 5" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Ręcznej produkcji nóż do trybowania ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do trybowania XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Ułatwiający krojenie nóż do owoców i warzyw HEZHEN Master B30R 5" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i ergonomiczną, designerską rękojeścią z palisandru.
Nóż do owoców i warzyw XinZuo Feng B32D 6" z japońskiej stali damasceńskiej do łatwego krojenia owoców oraz warzyw bez niepotrzebnych strat pełnego witamin soku....
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do warzyw i owoców XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym...
Nóż do owoców i warzyw klasy premium XinZuo Lan B37 5" to perełka designu z ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała...
Nóż do warzyw i owoców XinZuo PM8O 5,3" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.
Nóż do owoców i warzyw XinZuo Yu B13H 5" z ostrzem ze stali damasceńskiej do łatwego krojenia owoców oraz warzyw bez niepotrzebnych strat pełnego witamin soku.