Darmowa dostawa
Noże ze stali damasceńskiej, Strona 5
Lista produktów
Nóż Bunka klasy premium XinZuo Li X04 7" z ostrzem wykonanym z misternie skuwanych 145 warstw stali, tworzących unikalny wzór damasceński. Nowoczesna rękojeść z włókna węglowego...
Nóż szefa kuchni Bunka XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych...
Nóż do filetowania XinZuo Yu B13R 7" ze stali damasceńskiej i z drewnianą rękojeścią klasy premium. Poradzi sobie z kompleksową obróbką ryb – od A do Z.
Nóż do chleba HEZHEN Master B30 8,3" do łatwego krojenia świeżego pieczywa; z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i ergonomiczną rękojeścią.
Nóż do chleba HEZHEN Master B30R 8,3" do łatwego krojenia świeżego pieczywa; z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i ergonomiczną rękojeścią.
Nóż do chleba XinZuo Feng B32 8,5" z popularnej serii noży z ostrzami ze stali damasceńskiej i unikatową rękojeścią z materiału kompozytowego. Krojenie świeżego pieczywa to dla...
Nóż do chleba XinZuo He B1H 8" do idealnego krojenia pieczywa i chleba.
Ręcznej produkcji nóż do chleba ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do chleba XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż do chleba XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.
Nóż do chleba XinZuo Yi B27 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej i kształtem ułatwiającym krojenie pieczywa.
Duży, 9-calowy nóż do chleba XinZuo Yu B13R do łatwego krojenia nawet dużych bochenków chleba czy bagietek.
