Darmowa dostawa
Noże kuchenne, Strona 6
Sortowanie produktów
Lista produktów
Wysokiej jakości nóż Nakiri XinZuo Yu B13R 7,3" ze stali damasceńskiej z drewnianą rękojeścią klasy premium.
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 240 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 300 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Wysokiej jakości 9-calowy nóż do chleba XinZuo Yu B13S z ostrzem ze stali nierdzewnej do łatwego krojenia nawet dużych bochenków chleba czy bagietek.
Nóż do chleba XinZuo Feng B32 8,5" z popularnej serii noży z ostrzami ze stali damasceńskiej i unikatową rękojeścią z materiału kompozytowego. Krojenie świeżego pieczywa to dla...
Nóż do mięsa ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 10" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Nóż do mięsa XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych tonów do...
Nóż do mięsa XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych tonów do...
Nóż do mięsa XinZuo Ya B20 8" z ostrzem ze stali damasceńskiej do łatwego i precyzyjnego krojenia mięsa.
XinZuo B35 Zhi 5" to przystępny cenowo nóż do steków wyprodukowany z najlepszej niemieckiej stali nierdzewnej z rękojeścią z drewna sandałowego.
Ręcznej produkcji nóż do trybowania ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do trybowania XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
