🔥Promocje do -33% 🔥
Darmowa dostawa
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 240 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Ręcznej produkcji nóż szefa kuchni ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Nóż szefa kuchni ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 8,3" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Uniwersalny nóż szefa XinZuo Yu B13D do krojenia większości produktów spożywczych. Z 8,2-calowym ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z Ironwood.
Nóż do mięsa XinZuo Yu B13R 8" wyprodukowany z 67 warstw stali damasceńskiej klasy premium z ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą.
Nóż do obierania XinZuo Yu B13S 3,5" z ostrzem ze stali nierdzewnej i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do łatwego obierania owoców, warzyw (w tym ziemniaków).
Nóż do obierania premium XinZuo Lan B37S 3,5" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Poddany ręcznej obróbce nóż kuchenny do obierania z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz drewnianą rękojeścią z Ironwood.
Nóż do steków XinZuo He B1H 5" klasy premium z ostrzem ze stali damasceńskiej i stylową rękojeścią.
Nóż do steków XinZuo Yu B13R 5" z ostrzem ze stali damasceńskiej do wygodnego krojenia steków.
Ułatwiający krojenie nóż do owoców i warzyw HEZHEN Master B30 5" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i ergonomiczną, designerską rękojeścią z drewna
Nóż Nakiri klasy premium HEZHEN PM8S z 6,8-calowym ostrzem ze stali kompozytowej w stylu retro oraz tradycyjną rękojeścią w stylu japońskim.