🔥Promocje do -33% 🔥
Darmowa dostawa
Nóż do owoców i warzyw XinZuo Yu B13H 5" z ostrzem ze stali damasceńskiej do łatwego krojenia owoców oraz warzyw bez niepotrzebnych strat pełnego witamin soku.
Nóż do owoców i warzyw XinZuo Yun B9H 6" ze rdzeniem ze stali damasceńskiej i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą. Odpowiedni do krojenia także innych mniejszych produktów...
Honesuki XinZuo PM8O 6" - tradycyjny japoński typ noża do trybowania i porcjowania drobiu. Z ostrzem ze stali damasceńskiej, o unikalnym kształcie i z klasyczną, ośmioboczną...
Nóż Nakiri typu japońskiego XinZuo Feng B32D 7,3" z ostrzem z japońskiej stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - idealną do krojenia warzyw....
Japoński nóż Nakiri XinZuo He B1H 6,8" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium - idealny do krojenia warzyw.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż Nakiri XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż Nakiri ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 7" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Nóż Sakimura XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.
Ręcznej produkcji nóż Santoku ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Nóż Santoku XinZuo PM8O 7,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 300 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Nóż szefa kuchni z wysokiej jakości stali damasceńskiej XinZuo z serii He B1H o długości 8 cali.
Strona 14 z 22 - 257 pozycji razem