🔥Rabaty do 30% !🔥
Darmowa dostawa
Start jesieni, start obniżek! Kup noże klasy premium w wyjątkowych cenach - zniżki nawet do 30% obowiązują tylko do końca miesiąca.
Nie czekaj aż liście opadną. Wyposaż swoją kuchnię w wysokiej jakości noże, które będą ci uprzyjemniać gotowanie przez długie lata.
➡️ Promocja trwa od 15.9 do 30.9 – nie przegap jej!
Nóż Santoku XinZuo Mo X06 7,5" z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych tonów do...
Duży, 10-calowy nóż szefa kuchni XinZuo Yu B13H ze stali damasceńskiej.
Uniwersalny nóż szefa XinZuo Yu B13H do krojenia większości produktów spożywczych. Z 8,5-calowym ostrzem ze stali damasceńskiej.
Chiński nóż TAO Yu B13H 7" o wszechstronnym zastosowaniu z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej i hebanową rękojeścią.
Nóż do mięsa XinZuo Lan B37S 10" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do obierania XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż do obierania XinZuo Yun B9H 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw.
Nóż do trybowania XinZuo Yi B27 6" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.
Nóż do owoców i warzyw XinZuo Feng B32D 6" z japońskiej stali damasceńskiej do łatwego krojenia owoców oraz warzyw bez niepotrzebnych strat pełnego witamin soku....
Nóż Nakiri typu japońskiego XinZuo Feng B32D 7,3" z ostrzem z japońskiej stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - idealną do krojenia warzyw....
Nóż Santoku XinZuo Yi B27 7" z ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z wysokiej jakości drewna.
Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 5" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej.
Poznaj pełną ofertę naszych noży kuchennych.