Darmowa dostawa
Noże ze stali damasceńskiej, Strona 6

Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do warzyw i owoców XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym...

Nóż do warzyw i owoców XinZuo PM8O 5,3" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Nóż do owoców i warzyw XinZuo Ya B20 5" z ostrzem ze stali damasceńskiej do łatwego krojenia owoców oraz warzyw bez niepotrzebnych strat pełnego witamin soku.

Nóż do owoców i warzyw XinZuo Yi B27 5" z ostrzem ze stali damasceńskiej do łatwego krojenia owoców oraz warzyw bez niepotrzebnych strat pełnego witamin soku.

Honesuki XinZuo PM8O 6" - tradycyjny japoński typ noża do trybowania i porcjowania drobiu. Z ostrzem ze stali damasceńskiej, o unikalnym kształcie i z klasyczną, ośmioboczną...

Nóż Nakiri typu japońskiego XinZuo Feng B32D 7,3" z ostrzem z japońskiej stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - idealną do krojenia warzyw....

Ręcznej produkcji nóż Nakiri ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...

Nóż Nakiri ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 7" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.

Nóż Nakiri XinZuo PM8O 7" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Nóż Sakimura XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Nóż Santoku XinZuo Feng B32 7,3" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej.

Nóż Santoku XinZuo He B1H 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej, zapewniającym idealną ostrość.