Darmowa dostawa
Noże ze stali damasceńskiej, Strona 5
Sortowanie produktów
Lista produktów
Nóż do mięsa XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych tonów do...
Nóż do mięsa XinZuo Ya B20 8" z ostrzem ze stali damasceńskiej do łatwego i precyzyjnego krojenia mięsa.
Nóż do obierania XinZuo He B1H 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do trybowania XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż do owoców i warzyw XinZuo Feng B32 5! do łatwego krojenia owoców oraz warzyw bez niepotrzebnych strat pełnego witamin soku.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż Nakiri XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż Santoku XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż szefa kuchni z japońskiej stali damasceńskiej XinZuo Feng B32D 8,5" z chińskiej stolicy noży Yangjiang. W drewnianym, ozdobnym pudełku.
Specjalistyczny nóż do ryb Sashimi typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali damasceńskiej o długości 270 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby, nie tylko na...
Tasak klasy premium XinZuo Yu B13D z ostrzem ze stali damasceńskiej pomoże ci rozciąć nawet kości żeber, nie miażdżąc ich.
Ręcznej produkcji uniwersalny chiński nóż TAO ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów...
Nóż do chleba HEZHEN Master B30 8,3" do łatwego krojenia świeżego pieczywa; z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i ergonomiczną rękojeścią.
