Darmowa dostawa
Noże ze stali damasceńskiej, Strona 4
Lista produktów

Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż Santoku XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.

Nóż Santoku klasy premium XinZuo Lan B37 7" to perełka designu z ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.

Nóż Santoku XinZuo Ya B20 7" ze stali damasceńskiej z wysokiej jakości drewnianą rękojeścią dla wygody krojenia.

Nóż Santoku XinZuo Yi B27 7" z ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z wysokiej jakości drewna.

Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 5" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej.

Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej.

Praktyczny nóż Santoku XinZuo Yun B9H 7" z ostrzem ze stali damasceńskiej.

Nóż szefa kuchni XinZuo Feng B32 8,5" ze stali damasceńskiej z chińskiej stolicy noży Yangjiang.

Ręcznej produkcji nóż szefa kuchni ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...

Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż szefa kuchni XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.

Nóż szefa kuchni XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Specjalistyczny nóż do ryb Sashimi typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali damasceńskiej o długości 270 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby, nie tylko na...