🔥Promocje do -20% 🔥
Darmowa dostawa
Nóż do mięsa XinZuo He B1H z 10-calowym ostrzem ze stali damasceńskiej do łatwego krojenia mięsa.
Nóż do obierania XinZuo Ya B20 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw.
Nóż do obierania XinZuo Yi B27 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw (w tym ziemniaków).
Nóż do steków XinZuo He B1H 5" klasy premium z ostrzem ze stali damasceńskiej i stylową rękojeścią.
Nóż do trybowania XinZuo He B1H 5,5" z ręcznie obrabianym ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem mięsa.
Nóż do trybowania ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 6" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Nóż do trybowania XinZuo Yu B13R 6" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.
Ułatwiający krojenie nóż do owoców i warzyw HEZHEN Master B30R 5" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i ergonomiczną, designerską rękojeścią z palisandru.
Nóż do owoców i warzyw XinZuo He B1H 5" ze rdzeniem ze stali damasceńskiej i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą. Odpowiedni do krojenia także innych mniejszych produktów...
Ręcznej produkcji nóż do warzyw i owoców ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Nóż Nakiri XinZuo PM8O 7" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.
Wysokiej jakości nóż Nakiri XinZuo Yu B13R 7,3" ze stali damasceńskiej z drewnianą rękojeścią klasy premium.