🔥Promocje do -20% 🔥
Darmowa dostawa
Japoński nóż Nakiri XinZuo He B1H 6,8" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium - idealny do krojenia warzyw.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż Nakiri XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż Santoku klasy premium HEZHEN Master B30 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i designerską, ergonomiczną drewnianą rękojeścią.
Nóż Santoku XinZuo He B1H 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej, zapewniającym idealną ostrość.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż Santoku XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż Santoku klasy premium XinZuo Lan B37S 7" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Nóż Santoku XinZuo Ya B20 7" ze stali damasceńskiej z wysokiej jakości drewnianą rękojeścią dla wygody krojenia.
Nóż Santoku XinZuo Yi B27 7" z ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z wysokiej jakości drewna.
Nóż Santoku XinZuo Zhi B35 7" wyprodukowany z najlepszej niemieckiej stali nierdzewnej z rękojeścią z drewna sandałowego.
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 240 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 300 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Nóż szefa kuchni ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 8,3" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.