Darmowa dostawa
Noże kuchenne, Strona 4

Ręcznej produkcji nóż do steków ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...

Nóż do trybowania XinZuo Yi B27 6" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.

Nóż do owoców i warzyw klasy premium XinZuo Lan B37 5" to perełka designu z ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała...

Japoński nóż Nakiri XinZuo He B1H 6,8" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium - idealny do krojenia warzyw.

Nóż Santoku XinZuo Feng B32 7,3" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej.

Nóż Santoku klasy premium XinZuo Lan B37 7" to perełka designu z ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.

Nóż Santoku XinZuo Zhi B35 7" wyprodukowany z najlepszej niemieckiej stali nierdzewnej z rękojeścią z drewna sandałowego.

Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 240 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...

Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 300 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...

Nóż szefa kuchni HEZHEN s 8,3" z dużym ostrzem z wysokiej jakości stali kompozytowej i ergonomiczną, drewnianą rękojeścią w stylu japońskim. Grawerowanie w tym nożu...

XinZuo B35 Zhi 8" to przystępny cenowo nóż szefa kuchni wyprodukowany z najlepszej niemieckiej stali nierdzewnej z rękojeścią z drewna sandałowego.

Ręcznej produkcji nóż szefa kuchni ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...