🔥Promocje do -33% 🔥
Darmowa dostawa
Noże kuchenne XinZuo z serii Lan B37S wyróżniają się swą elegancją, ergonomią i naturalnym wyglądem. Ostrza noży wykonano z trzech warstw stali kompozytowej, przy czym rdzeń jest ze stali 10Cr15CoMoV o twardości 60±2 HRC.
Noże kuchenne z tej serii mają elegancką rękojeść o naturalnej fakturze drewna Pakkawood, znanego ze swej trwałości i odporności na wilgoć. Ergonomia rękojeści zapewnia komfortowy chwyt nawet podczas długotrwałego krojenia.
Specjalne zaokrąglenie w dolnej części ostrza przy rękojeści noży z tej serii zapewnia większe bezpieczeństwo użytkowania.
Nóż do mięsa XinZuo Lan B37S 10" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Nóż szefa kuchni klasy premium XinZuo Lan B37S 8,5" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Nóż do chleba premium XinZuo Lan B37S 8,5" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Nóż do obierania premium XinZuo Lan B37S 3,5" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Nóż do owoców i warzyw klasy premium XinZuo Lan B37S 5" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Nóż Santoku klasy premium XinZuo Lan B37S 7" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Uniwersalny chiński nóż TAO premium XinZuo Lan B37S 7,5" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
✅Tabela z porównaniem serii noży – Chcesz porównać noże z tej serii z pozostałymi seriami? Porównać stal i rękojeści? W artykule znajdziesz przejrzystą tabelę.
✅W jaki sposób produkowane są noże XinZuo – Jak produkujemy noże kuchenne z tej serii? Jakie są etapy produkcji noży ostrych jak brzytwa? Sam zobacz.
✅Noże kuchenne – Ta seria noży nie przypadł ci do gustu? Zapoznaj się z pełną ofertą wszystkich rodzajów i serii noży do codziennego gotowania.