🔥Promocje do -20% 🔥
Darmowa dostawa
Wysokiej jakości nóż Nakiri XinZuo Yu B13R 7,3" ze stali damasceńskiej z drewnianą rękojeścią klasy premium.
Nóż Santoku klasy premium HEZHEN Master B30 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i designerską, ergonomiczną drewnianą rękojeścią.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny mały nóż Santoku XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż Santoku XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż Santoku klasy premium XinZuo Lan B37S 7" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Nóż Santoku XinZuo Ya B20 7" ze stali damasceńskiej z wysokiej jakości drewnianą rękojeścią dla wygody krojenia.
Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej.
Nóż Santoku XinZuo Zhi B35 7" wyprodukowany z najlepszej niemieckiej stali nierdzewnej z rękojeścią z drewna sandałowego.
Honesuki XinZuo PM8O 6" - tradycyjny japoński typ noża do trybowania i porcjowania drobiu. Z ostrzem ze stali damasceńskiej, o unikalnym kształcie i z klasyczną, ośmioboczną...
Nóż Nakiri HEZHEN Master B30 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium oraz ergonomiczną rękojeścią; idealny do krojenia warzyw.
Nóż Nakiri typu japońskiego XinZuo Feng B32D 7,3" z ostrzem z japońskiej stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - idealną do krojenia warzyw....
Ręcznej produkcji nóż Nakiri ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...