Darmowa dostawa
Użytkowanie i konserwacja
Dbamy o naszych klientów również po finalizacji zakupu. Nie wiesz, jak prawidłowo używać naszych noży albo akcesoriów? W tej kategorii znajdziesz artykuły z poradami i wskazówkami dotyczącymi nie tylko prawidłowego użytkowania noży, lecz także wydłużania ich żywotności. Dotyczy to zarówno tradycyjnych noży szefa kuchni, jak i egzotycznych noży Nakiri, TAO i innych.
Lista artykułów
Świeży ananas, symbol egzotycznych owoców, większości z nas kojarzy się z latem. Mnóstwo l...
Często słyszymy pytanie, dlaczego noży kuchennych (zwłaszcza tych ze stali węglowej) nie powinno się myć gąbkami do naczyń i jakie to może mieć dla nich konsekwencje. Gąbki do mycia naczyń, a zwłaszcza ich szorstka, trąca część, przeznaczone są do mycia innych naczyń, takich jak garnki, ale nie...
Do noży XinZuo oferujemy akcesoria, m.in. pod postacią wysokiej jakości stojaka magnetycznego na noż...
Przedstawiamy uniwersalne nożyce do drobiu typu 2 i przykłady ich użycia. Z pewnością zaskoczą cię n...
Jak przenosić nóż kuchenny, by uniknąć jego uszkodzenia bądź stępienia? To pytanie, które częst...
Wysokiej jakości drewniana deska do krojenia to bardzo istotny element wyposażenia każdej kuchni. Ch...
W tym artykule doradzimy ci, jak należy dbać o drewnianą deskę do krojenia, a czego trzeba zdecydowa...
Planujesz podarować akcesoria do noży kuchennych w prezencie gwiazdkowym? Niezależnie od tego, dla k...
