🔥Promocje do -33% 🔥
Darmowa dostawa
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do steków XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż do trybowania XinZuo He B1H 5,5" z ręcznie obrabianym ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem mięsa.
Nóż do trybowania XinZuo Yi B27 6" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.
Ułatwiający krojenie nóż do owoców i warzyw HEZHEN Master B30 5" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i ergonomiczną, designerską rękojeścią z drewna
Nóż do owoców i warzyw XinZuo Zhen PM8 6" ze stali damasceńskiej z oktagonalną rękojeścią w japońskim stylu.
Nóż do owoców i warzyw XinZuo Yun B9H 6" ze rdzeniem ze stali damasceńskiej i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą. Odpowiedni do krojenia także innych mniejszych produktów...
Specjalni nóż szefa kuchni Bunka w stylu japońskim ze stali damasceńskiej z ergonomiczną, designerską rękojeścią. W skład opakowania wchodzi także stylowy, drewniany ochraniacz...
Japoński nóż Nakiri XinZuo He B1H 6,8" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium - idealny do krojenia warzyw.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż Nakiri XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż Santoku klasy premium HEZHEN Master B30 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i designerską, ergonomiczną drewnianą rękojeścią.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż Santoku XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Praktyczny nóż Santoku XinZuo Yun B9H 7" z ostrzem ze stali damasceńskiej.