Darmowa dostawa
Noże ze stali damasceńskiej, Strona 3
Sortowanie produktów
Lista produktów
Nóż do trybowania XinZuo He B1H 5,5" z ręcznie obrabianym ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem mięsa.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż szefa kuchni XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Ręcznej produkcji nóż do steków ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Nóż do trybowania XinZuo Yi B27 6" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.
Nóż do warzyw i owoców XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych...
Nóż Santoku klasy premium HEZHEN Master B30R 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i designerską, ergonomiczną drewnianą rękojeścią.
Ręcznej produkcji nóż Santoku ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Nóż szefa kuchni klasy premium XinZuo Li X04 8,5" z ostrzem wykonanym z misternie skuwanych 145 warstw stali, tworzących unikalny wzór damasceński. Nowoczesna rękojeść z włókna...
Uniwersalny nóż szefa XinZuo Yu B13D do krojenia większości produktów spożywczych. Z 8,2-calowym ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z Ironwood.
Nóż do mięsa XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych tonów do...
Nóż do mięsa XinZuo Yi B27 do łatwego i precyzyjnego krojenia wszystkich rodzajów mięsa.
Nóż do obierania XinZuo He B1H 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw.
