🔥Promocje do -20% 🔥
Darmowa dostawa
Nóż do mięsa XinZuo He B1H z 10-calowym ostrzem ze stali damasceńskiej do łatwego krojenia mięsa.
Nóż do steków XinZuo He B1H 5" klasy premium z ostrzem ze stali damasceńskiej i stylową rękojeścią.
Nóż do trybowania XinZuo Yu B13S 6" z ręcznie obrabianym ostrzem z niemieckiej stali nierdzewnej do wygodnego trybowania ryb i mięsa.
Nóż do trybowania XinZuo He B1H 5,5" z ręcznie obrabianym ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem mięsa.
Nóż do trybowania XinZuo Yu B13R 6" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.
Nóż do owoców i warzyw XinZuo He B1H 5" ze rdzeniem ze stali damasceńskiej i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą. Odpowiedni do krojenia także innych mniejszych produktów...
Nóż Nakiri XinZuo Rui B5 7,8" z ostrzem z najwyższej jakości stali nierdzewnej i hebanową rękojeścią do krojenia warzyw i ziół.
Ręcznej produkcji nóż Santoku ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Ręcznie obrabiany nóż Santoku XinZuo Yu B13D z 7" ostrzem ze stali damasceńskiej oraz wysokiej jakości drewnianą rękojeścią z Ironwood.
Nóż santoku XinZuo Yu B13S z ostrzem z wysokiej jakości stali nierdzewnej i hebanową rękojeścią.
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 300 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Nóż szefa kuchni XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.