Darmowa dostawa
Noże kuchenne, Strona 3

Nóż do trybowania XinZuo Yi B27 6" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.

Nóż do trybowania XinZuo Yu B13R 6" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.

Nóż do owoców i warzyw klasy premium XinZuo Lan B37 5" to perełka designu z ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała...

Nóż do warzyw i owoców XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych...

Japoński nóż Nakiri XinZuo He B1H 6,8" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium - idealny do krojenia warzyw.

Nóż Santoku klasy premium XinZuo Lan B37 7" to perełka designu z ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.

Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej.

Nóż szefa kuchni HEZHEN s 8,3" z dużym ostrzem z wysokiej jakości stali kompozytowej i ergonomiczną, drewnianą rękojeścią w stylu japońskim. Grawerowanie w tym nożu...

XinZuo B35 Zhi 8" to przystępny cenowo nóż szefa kuchni wyprodukowany z najlepszej niemieckiej stali nierdzewnej z rękojeścią z drewna sandałowego.

Nóż szefa kuchni XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Uniwersalny nóż szefa XinZuo z serii Ya wielkości 8 cali. Wyprodukowany z 67 warstw stali damasceńskiej.

Uniwersalny chiński nóż TAO XinZuo Yi B27 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej.