🔥Promocje do -33% 🔥
Darmowa dostawa
Japoński nóż Nakiri XinZuo He B1H 6,8" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium - idealny do krojenia warzyw.
Nóż Nakiri XinZuo PM8O 7" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.
Nóż Nakiri XinZuo Rui B5 7,8" z ostrzem z najwyższej jakości stali nierdzewnej i hebanową rękojeścią do krojenia warzyw i ziół.
Ręcznie obrabiany nóż Santoku XinZuo Yu B13D z 7" ostrzem ze stali damasceńskiej oraz wysokiej jakości drewnianą rękojeścią z Ironwood.
Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 5" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej.
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 240 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Nóż szefa kuchni ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 8,3" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Wysokiej jakości nóż szefa kuchni XinZuo Yu B13R 10" ze stali damasceńskiej z drewnianą rękojeścią klasy premium.
Uniwersalny chiński nóż TAO premium XinZuo Lan B37S 7,5" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Wysokiej jakości 9-calowy nóż do chleba XinZuo Yu B13S z ostrzem ze stali nierdzewnej do łatwego krojenia nawet dużych bochenków chleba czy bagietek.
Ręcznej produkcji nóż do chleba ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do mięsa XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.