Darmowa dostawa
Noże kuchenne, Strona 3
Sortowanie produktów
Lista produktów
Nóż do obierania XinZuo Yi B27 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw (w tym ziemniaków).
Nóż Nakiri klasy premium HEZHEN PM8S z 6,8-calowym ostrzem ze stali kompozytowej w stylu retro oraz tradycyjną rękojeścią w stylu japońskim. Grawerowanie w tym nożu...
Ręcznej produkcji, ekskluzywny mały nóż Santoku XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż szefa kuchni XinZuo wielkości 8,5" z serii Yu B13S z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Nóż do steków XinZuo He B1H 5" klasy premium z ostrzem ze stali damasceńskiej i stylową rękojeścią.
Nóż do trybowania XinZuo He B1H 5,5" z ręcznie obrabianym ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem mięsa.
Nóż do trybowania XinZuo Yi B27 6" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.
Nóż Nakiri HEZHEN Master B30 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium oraz ergonomiczną rękojeścią; idealny do krojenia warzyw.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż szefa kuchni XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 300 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Uniwersalny chiński nóż TAO XinZuo Yi B27 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej.
Nóż do trybowania ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 6" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
