Darmowa dostawa
Noże do trybowania
Trybowanie mięsa i ryb jest zadaniem, z którym zwykłe noże niespecjalnie sobie radzą, ponieważ ich ostrza nie są do tej czynności przystosowane. Dlatego właśnie istnieją specjalne noże do trybowania, które znajdziesz w tej właśnie kategorii. Nóż do trybowania mięsa wyróżnia się długim i cienkim ostrzem, potrafiącym bardzo precyzyjnie oddzielać mięso od kości. Jest nieodzownym pomocnikiem podczas filetowania ryb.
Dlaczego właśnie nóż do trybowania XinZuo
Noże do trybowania XinZuo produkowane są z najwyższej jakości stali damasceńskiej, nierdzewnej bądź kompozytowej, a następnie ręcznie obrabiane przez chińskich mistrzów ze stolicy Yangjiang. Obróbka ręczna sprawia, że każdy z noży do trybowania XinZuo jest nie tylko unikalny, lecz także bardzo ostry, dzięki czemu możesz filetować zgrabnymi cięciami, unikając szarpania mięsa.
Lista produktów

Nóż do trybowania ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 6" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.

Nóż do filetowania XinZuo Mo X06 z wyjątkowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ręcznie wykonaną rękojeścią z białego dębu, którego kolor przechodzi od jasnych, ciepłych tonów do...

Nóż do trybowania XinZuo Yu B13S 6" z ręcznie obrabianym ostrzem z niemieckiej stali nierdzewnej do wygodnego trybowania ryb i mięsa.

Nóż do trybowania XinZuo Yu B13R 6" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.

Ręcznej produkcji nóż do trybowania ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...

Nóż do trybowania XinZuo He B1H 5,5" z ręcznie obrabianym ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem mięsa.

Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do trybowania XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.

Nóż do trybowania XinZuo Yi B27 6" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.
Kontrolki listy
Dowiedz się więcej o naszych nożach
✅Wzory na stali damasceńskiej - Czy znasz wzory na nożach ze stali damasceńskiej? Czy wiesz, jak wygląda na przykład Raindrop Pattern? Jeśli nie, zachęcamy do przeczytania tego artykułu.
✅Stal używana do produkcji naszych noży - Przegląd rodzajów stali używanych do produkcji naszych noży, z uwzględnieniem ich składu i właściwości.
✅Jakiego drewna używamy do produkcji rękojeści noży - Prezentacja rodzajów drewna, których używamy do produkcji rękojeści naszych noży, ich właściwości i kolorystyki.
✅Wszystkie noże kuchenne – Jeśli chcesz zapoznać się z pełną ofertą wszystkich naszych noży kuchennych, zajrzyj do tej kategorii.